15.07.2022 г., 16:54 ч.

Честит Рожден Ден, Мами 

  Поезия » Свободен стих
402 2 7

Когато Мама животът свой празнува

и Луната грее по-силно в ясното небе,

а морето заедно с нея се вълнува,

аз чувствам се най-гордото дете!

 

В тишина молитви към Вселената изпращам,

да запази светлината в красивите очи,

години много още да се радвам,

че има кой да ме прегърне, когато нещо ми тежи!

 

А аз ще се опитам дъщеря достойна да ѝ бъда,

до нея да съм в слънчеви и в дъждовни дни.

Любовта и грижата с радост да ѝ върна,

да се наслаждава Мама на спокойни бъднини!

 

Да я виждам всяка сутрин с усмивка на лицето,

в здраве да посреща най-добрите новини!

С красотата на света и любов да пълни си сърцето,

да не губи вярата, духа си, да сбъдва своите мечти!

 

А когато днес наздравици и шум отминат

отново двете ще останем в уютна тишина.

Мислите на благодарност към звездите ще отлитнат,

защото моя си е най-добрата майка на света!

 

15.07.2022 Ким Джаксън

© Боряна Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??