14.02.2008 г., 10:20 ч.

Честит Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
1042 0 2

Честит Свети Валентин

 

Честит Свети Валентин на всички.

Нека гледаме се винаги с влюбени очички.

Та нали любовта е чувството, което

кара лудо да бие сърцето!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??