Feb 14, 2008, 10:20 AM

Честит Свети Валентин 

  Poetry » Love
1041 0 2

Честит Свети Валентин

 

Честит Свети Валентин на всички.

Нека гледаме се винаги с влюбени очички.

Та нали любовта е чувството, което

кара лудо да бие сърцето!!!

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??