1.01.2011 г., 19:25 ч.

Честита Нова година 

  Поезия » Друга
835 0 3

Честита Нова година

 

Всяка година си пожелавам по нещо,

нещо, което във времето напред          

ме кара да мога, съвсем по човешки   

да кажа -  искам да бъда човек...          

 

Дали съм бял или черен, със жълто лице,

плешив, къдрокос, нисък или висок,

в гърдите ми бие съвсем човешко сърце.

А  душата ми е заключена любов...

 

Единствено ти знаеш ключето къде е,

защото то крие се някъде във теб.

 Цялата ми същност ден и нощ копнее

да срещам във всеки – по един човек...

 

Това е, което днес на мен си  пожелах

и пожелавам всеки в себе си да има.

Нека никога от никого не те е страх

да си Човек  и през Новата година...

 

Поздравявам всички мои приятели с Новата 2011г.

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??