13.04.2023 г., 21:16 ч.

Честно 

  Поезия » Свободен стих
149 0 1

 

Не се страхувам!
Така или иначе животът ще свърши!
Ако минута съм струвал
 за някого,
 струвал съм ,колкото вечност .

Не се и преструвам....
И сълзите ничии няма да бърша!
С усмивка лекувам
и с малко наивност, и с малко човечност.

Дете си оставам..
Детето, което бе с вас под небето...
Така съществувам...,
Със вяра, със смях и търсена честност...

Не се притеснявам...
След всяка минута по-малко...
За вас съжалявам! Душите загубени...
Жалко!.....

                                                               

© Pavlin Penchev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съвсем случайно прочетох и трите Ви стихотворения. И трите са добри. Но тъжни.
Предложения
: ??:??