14.02.2021 г., 11:50 ч.

Четвъртата власт 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
229 0 0

Изнемогва Четвъртата власт,

силом снага кърши,

че трябва работата и на другите три

да върши.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??