Feb 14, 2021, 11:50 AM

Четвъртата власт 

  Poetry » Humour, Epigrams
233 0 0

Изнемогва Четвъртата власт,

силом снага кърши,

че трябва работата и на другите три

да върши.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??