27.05.2022 г., 11:07 ч.

Чистота 

  Поезия » Философска, Гражданска
203 0 2

                                     Чистота

 

 

 

Да изчистим себе си от лошотията,

да, сега да почистим нашата душа!

Да не позволим да ни озлоби немотията,

и ще грейнат отново усмивки на нашите лица.

 

Да изчистим себе си от лоши мисли,

от лошите хора ние да се освободим!

Да вярваме в Бог и бъдем духовно чисти,

с добрина лошотията заедно ще победим!

 

Да почистим дома си и мястото на труда,

да заблести от чистота всичко около нас.

Това е радост, щастие и тържеството на духа,

и ще се почувстваме ние по-добре тогаз.

 

И нека само добри мисли ни спохождат,

за добри дела, за реална и духовна чистота.

Ще бъде чисто и приятелите ни ще дохождат,

с Бог напред, да има вяра в нашите души и сърца!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??