11.09.2005 г., 14:33 ч.

ЧРД 

  Поезия
1080 0 1
Трудно,но вървим напред.
Уморени са нозете.
Денем ставите болят,
а по нощите-сърцето.
Вятър хладен ни завя,
хоризонтът се намръщи.
А душата ти-врата
на стара,но уютна къща.
Повдигни глава и виж-
рози и деца растат,поете.
Важното е да сме в крак.
Лудо слънце ще ни свети.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??