4.01.2019 г., 23:42 ч.

ЧРД! 

  Поезия
391 6 9

Честит рожден ден, дъще! 

Сърцето те прие

и си част от него. Късче, 

което топли моето момче. 

От нас далече. 

Бъди ни здрава! Бъди щастлива! 

И той с теб - щастлив! 

В този ден красив

нека бъда първа, 

на твоя ден рожден-

топла прегръдка от мен. 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??