Jan 4, 2019, 11:42 PM

ЧРД! 

  Poetry
436 6 9

Честит рожден ден, дъще! 

Сърцето те прие

и си част от него. Късче, 

което топли моето момче. 

От нас далече. 

Бъди ни здрава! Бъди щастлива! 

И той с теб - щастлив! 

В този ден красив

нека бъда първа, 

на твоя ден рожден-

топла прегръдка от мен. 

© Василка Ябанджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??