3.11.2011 г., 20:55 ч.  

Чрез другия 

  Поезия » Любовна
427 0 2

          Чрез другия

Защо сме от тревоги обладани,
дали от страх за идващите дни,
нима не вярваме на любовта ни?!
Света да се стопи, не сме сами!


Това е вечната човешка Орис,
сърдечен взор и миг неуловим,
моментен смут, от части горест,
невидим път и курс недоловим.


Дали са много хора на земята,
които не познават своите сърца
и все се лутат, крият от съдбата
в нерадост, без надежди, без лица?!


Но огрее ли ги Лъч на Любовта,
дори да виждат във това измама,
чрез другия открили своята мечта,
ликува душата с надежди голяма!


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??