15.11.2016 г., 23:07 ч.

Чуй вика ми и ме накарай да избухна... 

  Поезия » Любовна
517 1 4

 

 

Вдъхни ми в устните, 

тези твои стихотворения,

целуни ми сърцето,

с този топъл, свеж дъжд...

 

Отвори ме в прегръдките ти,

в наводнението на ласките ти...

Това е моето щастие, любими,

да те видя щастлив как летиш...

 

Само с един поглед, един допир,

в небето, в морето, навсякъде,

в бурите, вълните, каквото и да е

в залеза и в изгрева на слънцето...

 

И изпрати ми по вятъра, 

една влюбена дума, дело,

които ще се разбият в шепот,

в тишината на тихия ти глас...

 

Чуй вика ми и ме накарай да избухна...

 

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??