17.10.2008 г., 18:52 ч.

Чужди 

  Поезия
609 0 0

Чужди

 

 

Чужди са вече очите,

самотни душите,

студени са твоите ръце,

с които разбиваш моето сърце.

Непознат е вече погледът,

различен смехът.

Чуждо е лицето ти –

празно - сърцето ми,

еднакъв е денят –

вечен страхът.

Чужд е пътят, по който тръгнахме,

чужди са целите, които достигнахме,

с чужди устни името ти изричам,

себе си на чужда участ обричам,

сбогом е време да кажем,

чужди един за друг да станем.

© Юлиана Кехайова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??