22.03.2019 г., 8:16 ч.

Чуждо тяло 

  Поезия » Друга
283 0 0

Това не е моето тяло.
Две щипки астрален лик,
три шепи част на душа,
монотонен звук, сякаш вик,
на вградени емоции в друг облик.
Други черти, лице, ръце...
половинчато сърце в гърдите бие,
очи - сиво-бели, напомнящи градушка
като сезон последен заменени с цвят 
на пръст...

© Нина Чалъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??