19.05.2020 г., 18:51 ч.

Чувства 

  Поезия
478 0 0

Тези чувства като реката дълбоки.

Дето времето не ги изтрива

Те устояха на бури,

И на характера ти непреклонен.

 

Осъждани бяха,

Бяха и приемани даже,

Тези чувства, които за себе си ми разказват.

 

В дългите зимни нощи,

И в горещите дни на лятото,

Тези чувства така неуморни,

Със силата си ме задушават.

 

И ме карат все да копнея,

Да искам и да очаквам.

Треперя ли?... Виж само как треперя.

Като си на няма и метър разстояние.

 

©П.В.

 

 

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??