Душата ми за теб се отвори
ти пътя таен откри към мен,
със сърцето си ме заговори
и всеки миг стана споделен.
Докосваш с думи и тази нощ
опияняваш с чувства нежни,
аз цяла тръпна от твоята мощ,
от устните, меки и копнежни.
Отдавам се, лежа в ръцете ти
понеси ме, заведи ме в храма,
с изгарящата страст в очите ти
вземи ме, едно да бъдем двама.
Покори ме, с ласките и думите
заедно да сме, докато изтлеем.
Чувствата - родени от душите
заряд ни дават, сили, да живеем.
© Анета Саманлиева Всички права запазени
Поздрав, прегръдка и усмивка за теб.