19.09.2019 г., 19:18 ч.

Чувствам те 

  Поезия » Друга
511 8 21

   Почувствах те! И силно те обикнах!

   С теб животът е небе. 

 

   Потапям се в небесната въздишка –

   памук от нежно кадифе.

 

   И тялото ми голо, непорочно,

   блести в лазурносинкав цвят.

 

   Летя с крила на звездна пеперуда

   към непокорния ти свят,

 

   където топли чувства

   поливат бисерни лъчи.

 

   Целуваш сякаш съм изкуство,

   всичко наше с нас мълчи.

 

   Да! Обичам те безумно!

   Тишината ни е мъничка звезда.

 

   Нощем свети, през деня сънува...

   под завивките на вечността.

 

   Толкова е топло там до теб!

   Искам да остана в този плам!

 

   Да те чувствам всеки миг във мен!

   Стряха обич на горяща длан!

 

   И отдавам цялата си звездност,

   щастливото кресло да наследи.

   Кралството в сърце небесно...

 

   Чудото любов живота ми с душа дари!

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??