15.12.2009 г., 14:40 ч.

Чувство 

  Поезия » Друга
904 0 5

Блестят като пайети

снежинки в  снега.

Примамка за поети

и капани за стиха.

Вземам ги в шепи

и галя ги с очи.

Вместо  да засветят,

те стават

на сълзи...

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??