16.06.2022 г., 6:44 ч.

Чувство 

  Поезия » Любовна
333 3 4

От мене ще направя дом за теб.

Ще ти направя място.

За да те прегърна.

Домът е там където е сърцето.

И приютил, аз приютен ще бъда.

Прекършил рамене ще те прегърна

Като дете, или пък като птица.

Ще се опитам да те защитя

Ще се опитам.

 

Ще ти направя дом във мен

За да те има.

Ще ти направя място

Там където никой няма да ни види.

Светът  - това е само сцена.

Аз знам, че има място вътре в мен.

Което винаги било е само твое.

© Стефан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??