12.04.2006 г., 16:13 ч.

Чувство 

  Поезия
597 0 2
             На Хр.

Безкрайно сини
от слънцето погалени
очите ти се лутат
в цветен замък,
несънувана още
усмивка рисуват...

Безкрайно истинска
усмивката ти пробягва
по всяка моя клетка.
Недолюбени устни
в здрача шепнат
клетва за нежност.

Безкрайно мамещи,
ненаситни и чувствени
устните ти ме молят
без да мога да те видя
да поискам безспоменна
до утре да ги забравя...

И така продължавам
пак.. до ... очите...
усмивката... устните...
За ръцете ни топли
нищо не помня -
уловени в безкрайното...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??