9.02.2007 г., 11:25 ч.

Цигара 

  Поезия
1083 0 1
Допушвам последната цигара
и не знам дали това ме изгаря.
Мислех си докато спя,
дали ще се събудя до теб.
Събудих се... не беше...
леглото до мен беше лед.
Фаса изгаря...
а любовта вече я мразя!
Изгоря... с последната цигара
и любовта.
Няма да те чакам вечно -
мисълта е грешна.
Обичах те досега,
но това беше последната
цигара, която изгоря,
която изгоря за тебе -
любовта просто умря.

© Гери П Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??