7.07.2011 г., 21:45 ч.

Цигарата рисува тишина... 

  Поезия » Любовна
626 0 1

Цигарата догаря уморено.
В очите ми блестят сълзи
(как искам да повярвам, че са от дима).
Цигарата догаря
и връща в миг прашасалите спомени
(как искам да повярвам, че са в прах).
Цигарата... Тя ми напомня с нещо,
че имах теб и нежността...
А днес поглеждам през тревогата
и виждам колко съм сама.

Цигарата рисува тишина...

 

 

 


© Елени Алексиду Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??