26.10.2018 г., 1:01 ч.

Цинично звучи 

  Поезия » Акростихове
570 4 8

Цял живот в пелени

и не може дори да говори.

Няма ден без сълзи. 

Идват, като порои. 

Чезне последният лъч. 

Няма надежда. 

Отгоре все  наглеци, с пълни джобове. 

 

 

Замълчи! 

Вятърът повтаря

"уж болни", цинично звучи. 

Черните дни

искат присъди за всички виновни! 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??