31.12.2005 г., 16:27 ч.

ЦВЕТЕ 

  Поезия
707 0 0
ЦВЕТЕ

Пося ли някой цвете

или само поникна в мен?

Със цветове като от вихрите родени

и слънчево – като през летен ден.

Стои си и ме гледа

с очи като зелената трева.

Към нови светове ме кани

и ласкаво потрепва със листа.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??