Dec 31, 2005, 4:27 PM

ЦВЕТЕ 

  Poetry
705 0 0
ЦВЕТЕ

Пося ли някой цвете

или само поникна в мен?

Със цветове като от вихрите родени

и слънчево – като през летен ден.

Стои си и ме гледа

с очи като зелената трева.

Към нови светове ме кани

и ласкаво потрепва със листа.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??