19.02.2017 г., 23:23 ч.

Цвете 

  Поезия » Любовна
416 0 5

Красива и нежна си,

като пролетно цвете.

Пролетно цвете,

замръзнало през зимата.

 

Красотата ти цъфти,

като пролетна пъпка.

Слънчев лъч те огрява

и всички наоколо омайва.

 

Като те погледна,

се радвам, че си

мойто красиво цвете,

с меки бодли на него.

 

Нежна и добра,

умее душата ми

да излекува и

тъгата да забравя.

 

Под синьото небе

живеем с теб.

О, мое прекрасно цвете,

не растеш в саксия!

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??