Feb 19, 2017, 11:23 PM

Цвете 

  Poetry » Love
419 0 5

Красива и нежна си,

като пролетно цвете.

Пролетно цвете,

замръзнало през зимата.

 

Красотата ти цъфти,

като пролетна пъпка.

Слънчев лъч те огрява

и всички наоколо омайва.

 

Като те погледна,

се радвам, че си

мойто красиво цвете,

с меки бодли на него.

 

Нежна и добра,

умее душата ми

да излекува и

тъгата да забравя.

 

Под синьото небе

живеем с теб.

О, мое прекрасно цвете,

не растеш в саксия!

© Stoycho Kolev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??