Сапунено балонче във въздуха лети,
събира цветовете на дъгата.
Търкаля най-красивите сълзи
понася слънчевите глъчки на децата.
Лети към теб, ръката си простри,
вземи го с ласката на изгревна усмивка.
И в струните на скритите мечти,
съзри във радост сладката почивка.
Недей тъгува, ако в кратък миг
се пръсне на безброй причини.
Знай, че съучастник си във неговия вик
и себе си отдавна си надминал.
© Мария Всички права запазени