2.05.2019 г., 19:23 ч.

Цветя 

  Поезия » Свободен стих
458 0 0

Дори цветята ще оживеят

след години самота,

И пак ще се гордеят 

със своята съдба.

 

Вечно ще червеят 

със таз руменина,

И няма да избледнеят

под жарката луна!

© Вероника Николова Всички права запазени

Твърдим, че сме свободни,
А живеем в клетка.
И не сме способни,
Да си направим равносметка.
Как живота си живеем непълноценно, ...
  495 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??