17.04.2011 г., 23:35 ч.

Цветята ни 

  Поезия
460 0 0

Цветя

на мъдростта

и мъдрост

на цветята

днес разцъфват

по земята ни.

Всяка болка,

всяко усилие

споделят

нежния си,

дъхав

аромат

и ето я душата -

чиста,

изцеляла,

по-силна,

устремена

и в бялата си,

празнична

премяна.

В венче за нас

събрала

най-свидните си

цветове,

на Цветница -

Заветница

душата ни

над нас

изгряла е!

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??