27.03.2013 г., 10:12 ч.

Цветята сме на нашата планета 

  Поезия
598 0 2

Цветята сме на нашата планета

и любовта сред нас лети като балон -

понякога разпръсва го нечакана комета

и мигом разпилява се със стон.

 

Тогава дъжд вали и силно напоени,

с тъгата си снага едва крепим,

понякога в мълчание очакваме стаени

отново с любовта да разцъфтим.

 

Една ръка е нужна, силно рамо

и нежност в думите на обичта,

че в дните ни на нас е завещано

да греем и със името Жена.

 

Цветята сме на нашата планета -

тя в крехките ни пазви се оглежда

дори и в мрака търсим звездната карета

по мост към щастие да ни отвежда.

 

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно! И аз искам звездна карета...
  • ...дори и в мрака търсим звездната карета
    по мост към щастие да ни отвежда.Хубаво,поздравления!
Предложения
: ??:??