13.09.2019 г., 15:09 ч.

Цвят зелен 

  Поезия
513 0 2

Цвят зелен

Ех, този цвят зелен, 
като картина украсен, 
с блясъка си успокоява, 
и усмивка искрена се появява. 

На дърветата принадлежи, 
от него красота струи, 
напрежението за миг изчезва, 
щом го ти поглеждаш. 

Зърнеш го и сякаш, 
ставаш тъй спокоен, уравновесен, 
баланс внася в нещата, 
всеки миг проникновен. 

Красотата крие се във всеки, 
но няма как да отречеш, 
вървиш ли по зелените пътеки, 
по тях своето дете ще поведеш!

© Kristin Kostova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??