Ех, този цвят зелен,
като картина украсен,
с блясъка си успокоява,
и усмивка искрена се появява.
На дърветата принадлежи,
от него красота струи,
напрежението за миг изчезва,
щом го ти поглеждаш.
Зърнеш го и сякаш,
ставаш тъй спокоен, уравновесен,
баланс внася в нещата,
всеки миг проникновен.
Красотата крие се във всеки,
но няма как да отречеш,
вървиш ли по зелените пътеки,
по тях своето дете ще поведеш!
© Kristin Kostova All rights reserved.