23.11.2008 г., 8:43 ч.

Цял 

  Поезия » Друга
569 0 8
Цял

С титанско самочувствие аз крача
и нямам душевен багаж,
зад себе си скелети не влача,
за всяка скорост имам амбреаж.

С ангели летя в небесата,
с демони търкалям зар,
пръв приятел ми е Сатаната,
Господ ми е верен другар.

И цялата вселена ме обича,
че на духа свободен не изневерих
и постоянно с подаръци ме окича,
че цялата в душата си я подслоних.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??