8.04.2018 г., 17:36 ч.  

Цялост 

  Поезия » Любовна
282 0 0

ЦЯЛОСТ

 

 

В нощен сумрак

очите дълго се взират

и на тебе пак

своето виждане спират.

 

Сърцето пулсира

в луд любовен копнеж,

но мигом замира,

щом с ръка го допреш.  

 

Свещ се топи

във пламък червен

и тихо трепти

след дъха притаен.

 

Чезне умът

в душевната цялост,

сенки кръжат

от телесната слятост.

 

Сняг се белее

зад стъклена страст…

Камината тлее

и шепне „Обичам те аз!“

 

 

22-24.XII.2011
Камен Тодоров ©

© Камен Тодоров Всички права запазени

За мултимедийна визуализация, моля отворете: www.vbox7.com/play:91c3856081

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??