27.04.2011 г., 22:54 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
599 0 6

 

 

                                                    Светулката

                                                    изчезна в

                                                    огънчето на

                                                    кандилото,

                                                    огряло ъгъла на

                                                    празна стая.

                                                    Уплашен паяк

                                                    с тъга

                                                    побягна от дома си -

                                                    паяжина

                                                    като слънце...

                                                   Тих вик

                                                    повика вятъра.

                                                    ... и огънчето се

                                                    притули.

                                                    ... и тъмното се

                                                    счупи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??