14.11.2019 г., 18:05 ч.

Да 

  Поезия » Друга
381 1 0

Да изляза в града
на спокойна разходка.
Да обичам жена.
Да пътуваме с лодка.

Да отгледам деца.
Да оставя има̀не.
Да забравя скръбта
и горчивите рани...

Да поема на път.
Да приема покоя.
Да узнае светът,
че Богиня си моя.

Да напиша писма.
Да запаля колата.
Да ме чакаш сама.
Ще отворя вратата.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??