6.06.2016 г., 17:41 ч.

Да бях 

  Поезия » Друга
647 0 2

Да бях сляпа, ала виждам.

Ум бистър, тежки мисли.

Да бях тиха и покорна,

но съм стихия природна.

Идвам с вихри, урагани.

След мен е тихо и празно.

Хора с копнежи, жадни,

стават обсебени, властни.

 

Пътека малка, потайна.

Посока далечна, незнайна.

В гората е диво и мрачно.

Пристъпваш леко и плавно.

Намираш навътре в гората

Скрита и чиста душата.

© Диляна Кондолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??