***
Да бъдем добри,
да сеем обич,
да напоим с търпение,
да бъдем толерантни
и искри на нежност
в душите ни да греят.
Да бъдем добри
и злобата
в изгнание да страда,
приятелство да подарим
там, дето гняв
безсилно се прокрадва.
Да бъдем добри
и Любовта да свети в мрака,
да бъде пътеводната звезда
на всекиму,
дори и на глупака.
Да бъдем добри!
© Криси Всички права запазени