Nov 7, 2007, 7:29 PM

Да бъдем добри! 

  Poetry » Other
1537 0 13

***

Да бъдем добри,

да сеем обич,

да напоим с търпение,

да бъдем толерантни

и искри на нежност

в душите ни да греят.

 

Да бъдем добри

и злобата

в изгнание да страда,

приятелство да подарим

там, дето гняв

безсилно се прокрадва.

 

Да бъдем добри

и Любовта да свети в мрака,

да бъде пътеводната звезда

на всекиму,

дори и на глупака.

 

Да бъдем добри!

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??