16.02.2006 г., 16:12 ч.

ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН 

  Поезия
795 0 6
  

   Забравила каква е личността ми,
се скитам аз напред,назад.
   Забравила за всички свои думи,
отрекла се от принципи и обещания.
   Размива се гримът ми,
по лицето обиждано,вече толкова пъти
   Душата не е в плен...


          НЕ!
  

    Тя страда там сама в калта,
във самота и тъмнина
   

          НЕ!-КРЕЩИ С ВСИЧКИТЕ СИ СИЛИ ТЯ

Тя страда защото е пропита
от долни опити да бъде нещо друго.
   Нещо друго,което никога не ще е!
   Тя е черна...и е примирена,
защото знае,че съдбата поднася само това,
което сме заслужили
 

           ЕКЪТ СПРЯ...Не чувам крясъците й сега...
                            Защо?Защо?......Душата ми умря....... 
                            

                    С БЯГАНЕ НЕ СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИ

© Жеже Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • мисля,че с това графично оформление не се постига кой знае колко,а иначе идеята е добра...
  • мерси на всички!....и едно огромно благодаря за моето ВТОРО АЗ
  • бражо бражо не е зле но това е пражилно от проблем несе бяга а се ходи към него за разрешение.от мен имаш 5,80
  • Сила и късмет да имаш в живота!! Иначе от мен 6!
  • Така си е!
  • Gigito,заслугата,както и мисълта са изцяло на Budhead

    БЛАГОДАРЯ!
Предложения
: ??:??