12.03.2011 г., 22:33 ч.

Да го направим... 

  Поезия » Друга
778 0 0

Ти каза ми, че всичко сложно,

всичко трудно или забранено

много сладко е било.

 

Ти каза ми, че човек от всичко трябва да опита,

а сега твърдиш, че ако те получа, ще загубя интерес.

Това не мога да ти обещая, че няма да се случи,

но адски много искам те днес.

 

Като наркотик ми действаш,

като ударна доза кокаин.

От твоите целувки свят ми се завива,

но аз искам ги отново и отново.

 

Искам свят да ми се вие и в делириум да се въртя,

във екстаз да стена и да спре за мъничко да се върти светът.

Нищо не мога да ти обещая

и нищо не искам и ти да обещаваш.

 

За нищо не мисля и ти не мисли.

Отдай се на мига и с мене лош бъди.

 

П.С.  Достатъчно големи сме, за да бъдем заедно!

         Достатъчно смели сме, за да го направим!

         Достатъчно луди сме, за да го повторим!

         Достатъчно умни сме и за да спрем!

 

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??