11.04.2009 г., 0:47 ч.

... да не остане... 

  Поезия » Любовна
676 0 21

           ... да не остане...


Залагах и хазартно колко пъти
сърцето си със лумналата жар
и в Ева се прокрадваше грехът,
че сам Дяволът я пожелал...

Смирила себе си - ела изкорени
надеждите безплодни, мен самата...
душата ми несретница взриви,
взриви ми даже самотата...

И лудо ме събирай до зори,
откривай ме във топлите си длани,
инстинкта ми за обич съхрани -
за друг Адам и грам да не остане...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??