10.07.2012 г., 14:35 ч.

Да обичаш на инат 

  Поезия » Любовна
1004 0 11

Напук на всичко – на инат обичай!

Каквото  тази обич  да ти струва –

Любов раздавай и Любов привличай!

Щом можеш да обичаш – съществуваш.

 

Недей пресмята ползи и успехи.

Бъди единствен, истински, различен.

Обличай  донкихотовски доспехи

и нелюбим да си –  все пак обичай!

 

Построй си Храм на Любовта в душата.

Пали ù свещи и моли се  влюбен:

на чувствата прекрасни в същината -

да се разтвориш -  в нежността  изгубен.

 

Обичай на инат! Прави го лесно,

естествено и леко – сякаш дишаш.

Един човек да трогнеш с обич честна,

той одата "ЛЮБОВ" ще донапише...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??