Напук на всичко – на инат обичай!
Каквото тази обич да ти струва –
Любов раздавай и Любов привличай!
Щом можеш да обичаш – съществуваш.
Недей пресмята ползи и успехи.
Бъди единствен, истински, различен.
Обличай донкихотовски доспехи
и нелюбим да си – все пак обичай!
Построй си Храм на Любовта в душата.
Пали ù свещи и моли се влюбен:
на чувствата прекрасни в същината -
да се разтвориш - в нежността изгубен.
Обичай на инат! Прави го лесно,
естествено и леко – сякаш дишаш.
Един човек да трогнеш с обич честна,
той одата "ЛЮБОВ" ще донапише...
© Нина Чилиянска All rights reserved.