Тя, любовта е, дъще, жар и огън,
но колкото и силно да гори,
пак да замръзне може лесно в спомен
забравиш ли да я подклаждаш ти.
А любовта се топли с дума блага,
със грижа всеотдайна, с обичта,
която блясък във очите слага
и сбъдва споделената мечта.
Светулката щом срещне топлината,
не търси друго място да блести.
А любовта щом стане непозната
отива в друга къща да гори.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени