4.05.2024 г., 19:37 ч.

Да пиша ли... 

  Поезия » Друга
129 0 0

На мен не ми се диша,

а искате да пиша.....

...........................................

Да пиша ли? О Господи!

Когато

денят се свие и нахлуе мрак;

Когато те налегне самотата

и ти останеш с мислите си пак;

Когато всичко в тебе се обръща,

разтърсва се и търси изход нов;

Когато...

Да. И все едно и също –

„последната и първата любов“.

 

© Ивайло Кирков Всички права запазени

Произведението е включено в:
  155 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??