На мен не ми се диша,
а искате да пиша.....
...........................................
Да пиша ли? О Господи!
Когато
денят се свие и нахлуе мрак;
Когато те налегне самотата
и ти останеш с мислите си пак;
Когато всичко в тебе се обръща,
разтърсва се и търси изход нов;
Когато...
Да. И все едно и също –
„последната и първата любов“.
© Ивайло Кирков All rights reserved.