6.06.2017 г., 11:22 ч.

Да поговорим за Любов 

  Поезия » Друга
912 7 14

 

Любовта не търпи страхове.
Тя е искрена, вярна, открита.
Тя не може за ден да умре.
Тя не може да бъде убита.

Любовта не се крие зад маска.
Не подвежда и не премълчава.
Тя потънали сламки не хваща.
Просто знае какво заслужава.

Любовта не жонглира с лъжи.
Тя достойнството си не предава.
Любовта не убива мечти.
Любовта не изневерява.

Всичко друго... са думи. На прах.
Многократно спестявана истина.
В любовта няма място за страх!
Тя смела, повтарям, и ИСКРЕНА!

Който иска - да носи окови.
Да живее в лъжа -  който иска.
Не заменям за триста ”любови”
своите чувства!
Защото съм истинска.

 

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??